خانه های دزدگیر
وجود انواع سیستم های اعلام سرقت با مدل های مختلف و تکنولوژی های مختلف در بازار باعث سردرگمی بسیاری از خریداران امنیتی شده است. سیستم های اعلام سرقت در مکان های خاص شامل انواع مختلفی از جمله سیم کارت، وای فای، آژیر و ... می باشد که با توجه به استقبال مردم برای حفاظت از محل، فروش سیستم های اعلام سرقت با کیفیت مانند فایروال و پارادوکس روز به روز در حال افزایش است. روز به طور کلی عملکرد دزدگیر یا دزدگیر اعلام نفوذ غیرمجاز به مجتمع یا حریم خصوصی با شکستن در یا قفل با استفاده از صدا یا نور یا تماس تلفنی است.
هر چند دزدگیرهای موجود در بازار از نظر ظاهری در انواع و اشکال مختلف ارائه می شوند. به طور کلی، همه آنها یک ساختار مشترک دارند. این بدان معناست که اکثر آلارم ها دارای یک خط روشن/خاموش و یک خط ماشه و یک سوئیچ معمولی هستند. یا کلید آلفا یا قفل رمز عبور یا کلید از راه دور برای فعال یا غیرفعال کردن دستگاه. در ادامه مقاله «درباره دزدگیر» به معرفی انواع دزدگیر می پردازیم. اگر شما نیز علاقه مند به افزایش دانش خود در این زمینه هستید با ما همراه باشید.
قسمت های مختلف دزدگیر
انواع مختلف دزدگیر شامل موارد زیر است:
دستگاه ها و حسگرهایی که دسترسی یا ورود غیرمجاز را تشخیص می دهند.
پانل زنگ مرکزی که در آن تمام سنسورها و دستگاه ها متصل هستند.
منبع تغذیه پنل مرکزی و سنسورها
باتری یا USB برای مواقع اضطراری
ایجاد دستگاه های هشدار دهنده و آلارم.
تجهیزات تلفن
نوع ساعت زنگ دار
انواع سنسورهای شوک یا سنسورهایی که لرزش و ضربه را ثبت می کنند
نوع آهنربا به نوع و کاربرد دزدگیر بستگی دارد
جالب اینجاست که نسل جدید دزدگیرها با صاحبان خود ارتباط دو طرفه دارند، یعنی علاوه بر هشدار، قابلیت مدیریتی نیز دارند.
برای خرید دزدگیر ارزان کلیک کنید.
انواع دزدگیر
همانطور که می دانید دزدگیر سیستمی است که برای تشخیص ورود افراد غیر مجاز به ساختمان یا موسسه طراحی شده است. بازار دزدگیر منزل، دزدگیر تجاری، دزدگیر شرکتی و ... با توجه به افزایش روزافزون سرقت در جامعه امروزی به طور مداوم در حال گسترش است. انواع دزدگیر و دانش آن ها برای خرید یا نصب دزدگیر یکی از موضوعاتی است که مشتریان همواره مانند هر محصول هوشمندی به دنبال آن هستند، انواع مختلفی وجود دارد که توسط شرکت های بزرگ طراحی و تولید می شوند. به طور کلی طبقه بندی آنها بر اساس تکنولوژی ساخت به شرح زیر است: شرکت مرکزی آژیر
دزدگیر ساده بر اساس آژیر و زنگ محلی
دزدگیر در مناطق دارای سیستم دزدگیر که از سیم کشی خانه استفاده می کنند
انواع دزدگیر در قسمت سیم کارت
انواع دزدگیر بی سیم
نوعی دزدگیر اماکن زیرزمینی
دزدگیر دزدگیر
در واقع این مدل دزدگیر قدیمی ترین و ساده ترین نوع دزدگیر است که هیچ دزدگیر و هشدار از راه دور ارسال نمی کند. در این نوع دزدگیرها تنها آژیری که پنل دزدگیر را به صدا در می آورد وظیفه حفاظت از محیط زیست را بر عهده دارد. اما از آنجایی که سارقان به راحتی می توانند این سیستم ها را غیرفعال کنند، این سیستم ها امنیت بسیار پایینی دارند. قبل از اینکه تصمیم به خرید دزدگیر بگیرید، بهتر است به محله ای که می خواهید دزدگیر نصب کنید فکر کنید.
دستگاه های ضد سرقت برای مکان های دارای سیستم هشدار خط ثابت
نسلی پیشرفته تر از انواع EMS که از سیستم های ثابت استفاده می کنند. در این نوع سیستم ها علاوه بر هشدار و هشدار محلی برای فرار سارقان با شماره تلفن های ذخیره شده در خط ثابت تماس می گیرند. مشکل این نوع دزدگیر سهولتی است که سارقان می توانند تلفن ثابت را قطع کنند. با این حال، سیگنالینگ ثابت به دلیل هزینه کم هنوز در بسیاری از مکان ها استفاده می شود.
هشدار سیم کارت
یکی از جدیدترین و خلاقانه ترین سیستم های ضد سرقت، دزدگیر سیم کارت است. در واقع کاور سیم کارت همان آلارم ها می باشد که در زمان اخطار دزدگیر مرکزی شروع به ارسال پیامک یا تماس با شماره های ثبت شده در حافظه دستگاه از سیم کارت درج شده در دستگاه می کند. از این نوع دزدگیر در منازل، ادارات و مغازه ها استفاده می شود.
یکی از انواع دزدگیر، دزدگیر سیم کارتی به عنوان یکی از مهم ترین موارد برای هوشمند سازی محسوب می شود. با پیشرفت تکنولوژی و اختراع سیم کارت های موبایل راه حل دیگری را برای اطلاع در صورت سرقت در نظر می گیرند. این دزدگیرها نسل پیشرفته تری از دزدگیرهای استاندارد ضد سرقت هستند که دارای عملکردهایی مانند ارسال پیامک، اعلان خاتمه آلارم، تخلیه باتری چشمی بی سیم متصل به پنل مرکزی دزدگیر، فعال و غیرفعال کردن دزدگیر هستند. از طریق پیامک یا نرم افزار گوشی هوشمند و...
دزدگیر بی سیم
همانطور که از نام این آلارم ها مشخص است، یک ارتباط بی سیم بین پنل مرکزی و سنسور برقرار می شود. استفاده از عینک های بی سیم به دلیل سادگی مراحل نصب آن ها با استقبال خوبی مواجه شده است. نحوه کار دزدگیر بی سیم که یکی از گران قیمت ترین انواع به حساب می آید به این صورت است که بلافاصله پس از تشخیص ورود سوژه به محل سرقت با ارسال پالس جهت جلب توجه سارقان، دزدگیر و فرمان فراخوانی منتشر شده است.
سنسورهای این دزدگیرها از باتری تغذیه می کنند و از طریق سیگنال های رادیویی با مرکز کنترل ارتباط برقرار می کنند. آلارم های اتاق بی سیم در دو نوع با فرکانس کاری 315 مگاهرتز و 433 مگاهرتز موجود می باشد. اگرچه سیستمهای امنیتی بیسیم گرانتر از همتایان خود هستند و نیاز به استفاده از باتریهای داخلی برای سنسورها و تابلوهای کنترل دارند، اما سیستمهای هشدار سیمی برای نصب نیاز به سیمکشی دارند که میتواند هزینه زیادی داشته باشد
از مزایای استفاده از سیستم های سیگنال بی سیم می توان به شیک بودن، هزینه خرید کابل و سیم کشی، قابلیت نصب و گسترش در مکان های جدید پس از تحویل، امکانات امنیتی بالا و کنترل از راه دور از طریق تلفن اشاره کرد. از معایب این دوربین ها در موارد نادری می توان به نقص های ناشی از مشکلات مخابراتی و نویزهای محیطی اشاره کرد.
- ۰۳/۰۷/۲۶