نت سنتر

مجله خبری آنلاین

نت سنتر

مجله خبری آنلاین

نت سنتر

در وب سایت نت سنتر، جدیدترین اخبار از سراسر وب به اطلاع شما خواهد رسید. می توانید با دنبال کردن این وبگاه، از جدیدترین رویدادها مطلع باشید.

انواع افزودنی های نان و نبات

پنجشنبه, ۹ آذر ۱۴۰۲، ۰۷:۱۷ ب.ظ

 

 

شاید شما هم از بی کیفیتی نان های امروزی رنج می برید و به دنبال راه حلی برای بهبود کیفیت نان هایی هستید که درست می کنید. امروزه که کیفیت آرد بدتر شده است، این مشکل را نمی توان با تغییر نوع آرد حل کرد و باید چاره دیگری اندیشید. برای این منظور می توانید همراه با آرد از ماده خشکی به نام بهبود دهنده نان استفاده کنید. در این مقاله از پیشگامان شیمی انواع بهبود دهنده های نان و شیرینی را به شما معرفی می کنیم تا بتوانید با توجه به نیاز خود بهترین آنها را انتخاب کنید و کیفیت نان، شیرینی ها، کیک ها و هر آنچه از آرد تهیه می شود را ارتقا دهید.

بهبود دهنده نان چیست؟

قبل از هر چیز برای اینکه بدانید اصلاح کننده نان چیست این محصول را به شما پیشنهاد می کنیم. بهبود دهنده نان پودری است که معمولا برای بهبود کیفیت خمیر نان، کیک و شیرینی استفاده می شود، با افزایش حجم و بافت خمیر و نرمی، تازگی و ماندگاری خمیر نهایی، فرآیند پخت را بهبود می بخشد. تولید - محصول. این پودر اغلب برای نان های سنتی، بربری و سنگک استفاده می شود. اگرچه انواع دیگری از بهبود دهنده ها به صورت ژل یا اشکال دیگر وجود دارد، اما در این مقاله بیشتر به بهبود دهنده های نان پودری می پردازیم. در گذشته از بهبود دهنده های طبیعی نان مانند روغن به عنوان بهبود دهنده نان استفاده می شد. اما امروزه با تولید این محصول علاوه بر افزایش کیفیت نان می توان به ور آمدن خمیر نیز کمک کرد. این محصول همچنین از به خواب رفتن خمیر در زمان تخمیر نهایی و پخت نان جلوگیری می کند. به طور کلی، بهبود دهنده ها و شیرین کننده های نان افزودنی هایی هستند که از غیر فعال شدن خمیر در مرحله تخمیر نهایی جلوگیری می کنند و با افزایش خاصیت ارتجاعی و پایداری خمیر در مراحل پخت، کیفیت محصول نهایی را بهبود می بخشند. به عنوان مثال، نرم کننده نان پیتا به نانوا کمک می کند تا نان پیتا را با کیفیت و ظاهر و طراوت درست کند.

انواع بهبود دهنده نان و شیرینی

همانطور که در بالا ذکر شد، انواع تقویت کننده ها به روش های مختلفی مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از آنها ژل هستند و خمیر را پایدار و مقاوم می کنند، قوام یکنواختی ایجاد می کنند، رطوبت را حفظ می کنند و در عین حال آن را نرم تر می کنند. کهولت سن کنترل می شود و در نتیجه ماندگاری محصول افزایش می یابد. برخی دیگر به صورت پودر هستند و به دلیل غلظت بالا بسیار راحت هستند. این بهبود دهنده ها همچنین به ایجاد بافت مطلوب و بهبود فرآیند پخت و افزایش نرمی و تازگی محصول نهایی کمک می کنند و اغلب در نان های سنتی استفاده می شوند. همچنین می توانید از بهبود دهنده های طبیعی نان مانند پوره سیب زمینی یا آرد سیب زمینی استفاده کنید. مزیت استفاده از بهبود دهنده های طبیعی نان نسبت به مواد شیمیایی قیمت پایین و کیفیت بهتر آنهاست. به دلیل تنوع شکل تقویت کننده ها، عملکرد آنها نیز متفاوت بوده و اثرات متفاوتی دارند. بنابراین، قبل از انتخاب و استفاده از آنها، باید اطلاعات کافی در مورد هر یک از آنها داشته باشید. مثلاً برخی خمیر را تقویت می کنند و برخی دیگر از استحکام آن می کاهد.
 

تفاوت بین بهبود دهنده و مخمر چیست؟

Improver برای خمیرهایی که حاوی مخمر هستند و زمان تخمیر طولانی تری دارند استفاده می شود. مصرف بهبود دهنده حدود 3 گرم در هر نیم کیلوگرم است. در حالی که مخمر برای فرآیند تخمیر به خمیر اضافه می شود و به بالا آمدن آن کمک می کند. در واقع استفاده از مخمر جزء جدایی ناپذیر نان است، در حالی که افزودن مواد بهبود دهنده نان غیرضروری بوده و تنها با هدف افزایش کیفیت محصول می باشد.

کیک سازها مانند نانواها لایه هایی را به کیک اضافه می کنند. بهبود دهنده های کیک شامل امولسیفایرها یا غلیظ کننده ها هستند. یکی از مواد طبیعی کیک بیکینگ پودر است که برای ایجاد بافت ترد و پفکی به کیک استفاده می شود. بله باید مواد را با توجه به نوع کیک تغییر دهید. به عنوان مثال، مقدار شکر در یک دونات با مقدار شکر موجود در یک کلوچه یا مقدار شکر در یک پیراشکی متفاوت است. اما به طور کلی، مهمترین چیز برای کیک سازها کمک به تخمیر، کمک به حفظ اکسیژن و مواد شیمیایی اکسید کننده، کمک به تغییر و حفظ رنگ پودر و کمک به ایجاد هوا است.

فواید سحر چیست؟

یکی از کارخانه هایی که انواع مکمل های نان و شیرینی را با بهترین کیفیت تولید می کند مکمل های نان سحر می باشد. افزودنی نان سحر انواع مختلفی دارد و قوت یا ضعف محصول با مقادیر و درجات مختلف مشخص می شود، بنابراین باید با توجه به محصولی که می خواهید تهیه کنید، بهترین و مناسب ترین نوع را انتخاب کنید. به عنوان مثال یک بهبود دهنده های نان ضعیف به عنوان بهبود دهنده نان شماره 10 و یک بهبود دهنده آرد متوسط ​​به عنوان بهبود دهنده نان 01 شناخته می شود. ، با خرید بهبود دهنده نان سحر 05 می توانید بهترین کیفیت نان را بدست آورید. بهبود دهنده نان باگت نیز بسته به ضعیف یا قوی بودن آرد شما می تواند از بین انواع بهبود دهنده ها انتخاب شود. از دیگر برندهای این محصول می توان به مکمل نان وارنا اشاره کرد. با استفاده از این اکسسوری و آموزش پخت انواع نان از ایران کوک می توانید بهترین نان خانگی را درست کنید.

  • نت سنتر